Tretmani lica

CELL VITALE tretmani lica

Matične stanice igraju ključnu ulogu u mladenačkom izgledu kože zbog intenzivne regeneracijske sposobnosti. Kako slabi njihova aktivnost uzrokovana protokom vremena i izlaganju agresivnim utjecajima, koža gubi svoju čvrstoću i vlažnost. Rezultat tog procesa je starenje kože. Da bi pružili najbolju moguću zaštitu, u ekskluzivnom kozmetičkom brandu Selvert kreirali su u svom švicarskom laboratoriju Cell Vitale formulu za učinkovitu hidrataciju i regeneraciju, baziranu na dvije vrste ekstrakata matičnih stanica.

Jedna vrsta matičnih stanica je pronađena u alpskoj ruži koja ima sposobnost konzerviranja i zaštite vlažnosti u koži. Ta vrsta se nalazi u tretmanu Cell Vitale Hydrante koji je namijenjen hidrataciji kože u najdubljim slojevima.

Druga vrsta matičnih stanica dolazi iz švicarske jabuke Uttwiler Spatlauber, poznate zbog svoje dugovječnosti još iz 18. stoljeća. Tip ćelija sadrži osobito vrijedne zaštitne tvari koje kad se primijene na koži posjeduju nevjerojatnu učinkovitost u obnovi stanica. Ona usporava proces starenja, stimulira regeneraciju stanica, a koži daje mladenački i prirodan izgled. Nalazi se u tretmanu Cell Vitale anti-age.

 

Zbog prestižne kombinacije matičnih stanica i visokoučinkovitih sastojaka, Cell Vitale anti-age i Cell Vitale Hydrante djeluju na produženi vijek matičnih stanica u koži, usporavaju proces starenja te pomažu u vitalnosti i u obnovi.

Cell Vitale je idealan tretman za kožu koja počinje pokazivati prve znakove starenja te kod koje je potrebno vratiti izgubljeni mladenački sjaj.

Matične stanice će usporiti starenje kože, djelovati regeneracijski, zaštititi od slobodnih radikala te poboljšati i afirmirati ovalni izgled lica. Temeljni sastojci, uz gore navedene ekstrakte matičnih stanica iz švicarske jabuke i alpske ruže, su: citosol (intercelularna tekućina koja regenerira i štiti), revolucionarni liposomi (protiv starenja), čisti vitamin C (koji privlači slobodne radikale te ih neutralizira i potiče sintezu kolagena), ekstrakt divljeg kestena (djeluje na mikrocirkulaciju), avokado ulje (regenerira, hidratizira te djeluje kao zaštita), silanol (doprinosi čvrstoći, poboljšava restrukturiranje kože kolagena), vitaminski kompleks E, A, B3, B5, B6 (antioksidans, umiruje, regenerira), termalna voda koja smiruje i osvježava, s oligoelementima (magnezij, silicij, cink, koper, kobalt, mangan).