Depilacija – Prof’epil France

 

Prof’epil France je skoro 30 godina prisutan na svim kontinentima i među vodećim je svjetskim brandovima za depilaciju u profesionalnoj kozmetici. To je kvalitet, najveći mogući dostupan na tržištu zbog visokog postotka prirodnih sastojaka, ISO standarda dugi niz godina, dugogodišnjeg iskustva te tradicionalno vrhunskih voskova za depilaciju iz Španjolske. Cjelokupni sistem za depilaciju baziran je na više proizvoda koji su posebno formulirani kako bi omogućili najbolju moguću njegu za klijenta. Proizvodi prije i poslije depilacije djeluju komplementarno s voskom i zajedno pružaju maksimalni učinak.

Prilikom depilacije se upotrebljava ROLL-ON SISTEM PATRONA. Prednosti ovog voska su to što je njegova temperatura taljenja niža, između 37-39 ˚C, što smanjuje moguće neugodnosti kod klijenta, a osobito kod problema kapilara, cirkulacije i osjetljive kože. Glavni sastojak ovog toplog voska je kalofonij visoke čistoće. Također sadrži sastojke koji daju elastična i plastična svojstva izbjegavajući ostatke voska na koži.

Choco-ice tonik kao postdepilacijski proizvod je hladni čokoladni tonik izvanredan za osjetljivu kožu nakon depilacije. Ima dvije faze jer daje koži mekoću i perfektan hidratacijski balans te regeneracijski učinak. Glavni sastojci su: kakao maslac (gladi kožu i smanjuje iritaciju), panthenol (pojačava penetraciju nutrijenata koji hidratiziraju kožu), glycerin (pomaže hidratizaciju), urea (prirodna pomoć u obnovi oštećene kože).